İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (TEZLİ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

(2017-2018 Akademik Yılı, Güz Dönemi online başvuruları, 16 Mayıs  2017 tarihinden itibaren başlamıştır.)

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Bilim Sınavı: 11 Eylül 2017 Pazartesi, Saat 11:00, Çarşı Yerleşke (Sınav salonu ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.)

Bilim Sözlü Sınavı: 14 Eylül 2017 Perşembe (Bilim sınavında başarılı olan adaylar davet edilecek olup, 100 üzerinden minimum 60 alınması zorunludur)

**12 Eylül Salı ve/veya 13 Eylül Çarşamba günlerinde Bilim Sınavında başarı olan adaylar Enstitü Sayfasında ilan edilecek olup, sözlü mülakata hak kazanan adayların randevulu sözlü mülakatı ilan yolu ile duyurulacaktır.

Kesin Kayda Hak Kazanan Öğrenci Listesinin İlanı : 15 Eylül 2017 Cuma

Not: Bilim Sınavı'ndan önce online başvuru yapılması gerekmektedir.

* KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER (TEZLİ)

– Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– Lisans transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek lisans programı mezunu olanların lisansüstü diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek lisans programı mezunu olanların lisansüstü transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– ALES sonuç belgesi

– Nüfus cüzdanının fotokopisi

– 2 adet fotoğraf

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SADECE TEZLİ PROGRAM OLARAK YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

BAŞVURU KOŞULLARI

Lisans mezunları,

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 55 taban puana sahip (Son üç yıl içinde alınmış) ,

Tercihen yabancı bir dile hakim adaylar.

Tercihen mühendislik mezunları olmakla birlikte, programa tüm lisans mezunları başvurabilmektedir.

Tezli Yüksek Lisans Mezunları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açtığı Uzmanlık Sınavları içinde “”B” Sınıfı Sınava girmeye doğrudan hak kazanır.

(**Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Lisans Mezuniyeti için istediği koşul ve bölümlere haiz olma şartı ile)

Adaylar mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

* ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

ÖĞRENİM ÜCRETİ :

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ2017-2018 YILI KDV DAHİL TOPLAM TUTAR
ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINA %50 BURSLU TUTARI
BİREYSEL BAŞVURULARDA %30 BURSLU TUTARI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (TEZLİ)15.000,00 TL7.500,00 TL10.500,00 TL

*Ayrıca Kurum Bursu Uygulanmayacaktır.

* Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.