İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (TEZLİ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

(2017-2018 Akademik Yılı, Güz Dönemi online başvuruları, 16 Mayıs  2017 tarihinden itibaren başlamıştır.)

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Sınavları

Mülakat Tarihleri

22.06.2017 Perşembe

27.07.2017 Perşembe

07.09.2017 Perşembe

Saat: 13.00

Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

* Adaylar Yukarıda bilgileri yer alan Mülakat Sınavlarından İstediklerine katılabilirler.

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER (TEZLİ)

– Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– Lisans transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek lisans programı mezunu olanların lisansüstü diplomasının aslı veya onaylı kopyası

– İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek lisans programı mezunu olanların lisansüstü transkriptinin aslı veya onaylı kopyası

– ALES sonuç belgesi

– Nüfus cüzdanının fotokopisi

– 2 adet fotoğraf

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SADECE TEZLİ PROGRAM OLARAK YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

BAŞVURU KOŞULLARI

Lisans mezunları,

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) 55 taban puana sahip (Son üç yıl içinde alınmış) ,

Tercihen yabancı bir dile hakim adaylar.

Tercihen mühendislik mezunları olmakla birlikte, programa tüm lisans mezunları başvurabilmektedir.

Tezli Yüksek Lisans Mezunları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açtığı Uzmanlık Sınavları içinde “”B” Sınıfı Sınava girmeye doğrudan hak kazanır.

(**Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Lisans Mezuniyeti için istediği koşul ve bölümlere haiz olma şartı ile)

Adaylar mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

* ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

ÖĞRENİM ÜCRETİ :

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (TEZLİ)  9.250,00 TL (KDV DAHİL) (*)

(*) 2017 yılı için %50 burslu ücrettir.

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.