Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON (TEZLİ) YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

(2017-2018 Akademik Yılı, Güz Dönemi online başvuruları, 16 Mayıs  2017 tarihinden itibaren başlamıştır.)

Bu programa başvurabilmek için, üniversitelerin lisans eğitimi veren, “Sağlık Bilimleri Fakültesi” ya da “Sağlık Bilimleri Yüksekokulu” bünyesine bağlı dört yıllık Fizyoterapi Rehabilitasyon bölümlerinden ya da dört yıllık Fizyoterapi Rehabilitasyon Yüksekokulundan mezun olarak “fizyoterapist” unvanı almış olmak zorunludur.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mülakat Tarihleri

22.06.2017 Perşembe

Saat: 10:00-12:30

26.07.2017 Çarşamba

Saat:14:00-16:30

21.08.2017 Pazartesi

Saat:10:00-12:30

Sınav Yeri: Güney Yerleşkesi

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

-Lisans not belgesinin (transkript) aslı veya onaylı kopyası

- Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Sonuç Belgesi (Varsa)

-ALES  sonuç belgesi (Son üç yıl içinde alınmış, herhangi bir puan türünde 55 puan ve üzeri)

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Fotoğraf (2 Adet)

FİZYOTERAPİ ve REHABİLİTASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

-Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı ( Tezli )

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLAR

-ALES sonuç belgesi

-Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Sonuç Belgesi olanlar öncelikli olarak kabul edilecektir.

-Adaylar mülakata tabi tutulacaktır.

-Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

-ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

ÖĞRENİM ÜCRETİ:

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ2017-2018 YILI KDV DAHİL TOPLAM TUTARÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARINA % 50 BURSLU TUTARIBİREYSEL BAŞVURULARDA % 30 BURSLU TUTARI
FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON (TEZLİ)
15.000,00 TL7.500,00 TL10.500,00 TL

*Ayrıca Kurum Bursu Uygulanmayacaktır.

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.